PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Corectia Sprancenelor Micropigmentate Anterior

Micropigmentarea este un proces de creatie care ne permite sa infrumusetam chipurile clientelor, insa adevarata provocare o intalnim in momentul in care trebuie sa intervenim dupa un alt tehnician care a executat o lucrare gresita sau dezavantajoasa.

In cele mai multe cazuri este necesara si recomandata extractia tatuajelor gresite cu ajutorul laserului, insa exista si situatii cand acestea pot fi corectate prin tehnici complexe de neutralizare si acoperire.

In procedura de corectie aplicam substante de neutralizare pentru a imbunatati o nuanta nefireasca a vechiului tatuaj si reactualizam forma sprancenelor daca acest lucru este posibil. In timpul procedurii, tehnicianul va va explica ce tehnici aplica pentru a reda frumusetea sprancenelor dumneavoastra. Mentionam ca sunt rare situatiile in care pot fi efectuate corectiu, iar acest lucru il stabileste doar specialistil in urma consultatiei de dinaintea procedurii, in functie de situatia tatuajului gresit efectuat.

Este de mentionat de asemenea. faptul ca aceste tehnici de corectie au anumite limite si nu se pot realiza decat in anumite situatii si cu acordul si in deplina cunostinta de cauza a rezultatului final de catre client.

Tehnicile de corectie pot fi realizate fara indepartare cu laser in prealabil doar in urmatoarele situatii:

  • Daca ai un rezid discret de culoare care permite neutralizare
  • Daca forma veche a tatuajului nu este extrem de lunga sau groasa si permite o reactualizare de forma
  • Daca sprancenele nu au coditele descendente
  • Daca sprancenele nu sunt realizare foarte apropiat sau intens colorate in baza din zona nasului, si permit realizarea de degrade pudrat
  • Daca nu sunt realizate cu tus permanent de culoare albastru intens sau negru
phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram