PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Epilare Definitiva Laser

Ce este epilarea definitiva? 

Epilarea progresiv definitiva cu laser este procesul de îndepărtare a părului prin expunerea la impulsuri de lumină laser care distrug foliculul de păr. A fost realizat experimental timp de aproximativ douăzeci de ani înainte de a deveni disponibil comercial în 1995 și Epilarea cu laser este practicată pe scară largă în clinici și chiar și în case, folosind dispozitive concepute și la prețuri pentru auto-tratamentul consumatorilor. Multe recenzii despre metodele de îndepărtare a părului cu laser, siguranța și eficacitatea au fost publicate în literatura de specialitate în dermatologie.

Cu ce aparat realizam procedura? 

Sistemul cu care lucram este cel mai complex de pe piata, bazat pe cele trei lungimi de unda esentiale intr-un singur manipul, respectiv Dioda, Alexandrite si Nd-Yag.
Aceste lungimi de unda sunt neinvazive:

 • Nu afecteaza pielea
 • Nu afecteaza organele interne
 • Nu provoaca cancer

Rata de patrundere este de 2,5 mm, strict pentru radacina firului de par.

Acest procedeu de epilare definitiva, are la baza fototermoliza selectiva. Energia luminoasa distruge radacina firului de par si foliculul din jur, fara sa fie afectata pielea si organele interne.

Laserul afecteaza sanatatea? 

Descoperirea fara precedent din tehnologia laser sta in faptul ca este posibil să țintim selectiv un anumit cromofor cu un laser pentru a deteriora parțial celulele stem bazale din interiorul foliculilor de păr. Aceasta metoda a fost cunoscuta si aplicata pentru primadata in anul 1996 facand posibila distrugerea foliculului firului de par fara a afecta absolut deloc tesuturile inconjuratoare. Principiul folosit se numeste fototermoliza selectiva si permite fasciculului laser sa urmareasca culoarea firului de par de la varf pana la radacina asupra careia isi elibereaza energia, distrugand-o. 

Pe măsură ce această tehnologie a continuat să fie cercetată, epilarea cu laser a devenit mai eficientă și mai optima astfel, acum este o metodă comună de îndepărtare definitiva a părului.
Este o metoda intensiv studiata si verificata si exista nenumarate studii dermatologice care atesta siguranta procedurii. 

Protocolul de tratament

Este diferit pentru ficare zona in parte: 1) Zona fetei, minimum 10-12 sedinte, la interval de 4 saptamani 2) Zona corpului: axila, brate, areole mamare, linie alba (abdomen), piept, spate, umeri, bikini, interfesieri (perianala), fesieri, picioare, minimum 6-8 sedinte, la interval de 5-6 saptamani Motivul acestui protocol este fiziologic si tine de constructia fiecarui organism in parte. Este important sa stiti ca firele cresc in 3 stadii:
 • Faza anagena
 • Faza catagena
 • Faza telogena
Pentru acest tip de tratament asteptam ca firele sa fie crescute, sau lucram cu firele crescute. (In faza anagena)

Ce inseamna faza anagena?

Este faza in care firul este integral, are radacina formata si foliculul in jur, pregatit pentru epilare.

Cum ne pregatim pentru epilarea definitiva? 

Pe tot parcursul tratamentului exista lucruri foarte importante de tinut minte:

 • Singura modalitate de a indeparta firele de par de pe suprafata epidermului, este aparatul de ras sau crema epilatoare.
 • Nu aveti voie sa smulgeti radacina firului de par! Daca radacina este smulsa, aparatul n-o vede, iar epilarea nu are efect.
 • Se renunta la epilarea cu ceara cu minimum 4 saptamani inainte de a incepe epilarea cu laser.
 • In ziua tratamentului, este important ca zona care urmeaza sa fie tratata, sa fie curatata cu aparatul de ras si sa se evite taieturile.
 • In cazul in care epilarea se va face pe zona fetei, aceasta va trebui sa fie curata si demachiata.
 • Pe tot parcursul tratamentului, zona care urmeaza sa fie tratata nu va fi expusa la soare, solar si nu se va aplica nici crema autobronzanta.
 • Expunerea la soare este interzisa cu min. 5 zile inainte si 5 zile dupa tratament.
 • Cremele autobronzante nu sunt indicate deoarece au in continutul lor substante care fotosensibilizeaza pielea, interactioneaza cu lumina exterioara si exista riscul arsurilor.
 • Pe perioada verii si a zilelor cu soare, pe zona care urmeaza sa se aplice procedura, se va aplica crema cu SPH 50+ cu 5 zile inainte si dupa tratament.

Ce asteptari sa avem de la procedura? 

Dupa prima sedinta de epilare cu laserul, dispar aproximativ 80% din firele de par crescute.

Ce se intampla in timpul procedurilor de tratament, inainte si dupa epilat?

La interval de 7-10 zile dupa epilarea primelor 2 zone si 10-14 zile dupa zona a 3-a, veti observa ca firele de par incep sa creasca, insa daca prindeti firul de par, acesta va cadea foarte usor.

De ce acest interval de timp (7-10 zile/ 10-14 zile)? Deoarece firele de par nu sunt dispuse la acelasi nivel.

Zona se va curata frumos si veti avea o perioada(variaza in functie de zone) in care nu vor exista fire de par la suprafata epidermului, dupa care se reia un nou ciclu de crestere al altor fire de par si foliculi.

Ce se distruge la fiecare sedinta, nu se mai regenereaza, iar ceea ce va creste pentru urmatoarea sedinta, sunt alte fire de par si alti foliculi… si tot asa, pana ce organismul nu va mai genera fire de par in proportia data (zona fetei 85% din firele de par, corp aprox. 90%, iar picioare 95%). Nu exista epilare cu laser cu eficienta de 100%

 • Nu se poate aplica procedura de epilare definitiva pe zone tatuate, alunite, cicatrici, pete/ semne, zone injectate cu acid hialuronic/botox.
 • Firele de par fara pigment, sau puf ( velus), nu sunt vazute de aparat, iar epilarea nu va fi eficienta.

CONTRAINDICATII

 • Cu minimum 5 zile inainte si dupa tratament, nu se aplica nicio modalitate de abraziune a pielii, pe zona care urmeaza sa fie tratata (gomaj, peeling, etc)
 • Este interzisa procedura cu laserul pe timpul tratamentului cu antibiotice (dupa 72 h de la ultima pastila), medicamente pe baza de ibuprofen (nurofen, ketonal aspirina…etc) -24 h de la ultima pastila. Acestea au in continut substante ce fotosensibilizeaza pielea si se pot genera arsuri. Nu exista contraindicatii pe parcursul administrarii anticonceptionalelor, insa pot modifica efectele procedurii cu laserul datorita efectelor pe care le au asupra hormonilor. 

Recomandari post tratament

 • Ca si reactie post-tratament, poate aparea o usoara iritatie la nivelul epidermului, numita edem polifolicular care va disparea in 24 h. Se recomanda aplicarea unguentului Locoid.
 • Nu se va face dus fierbinte pe zona care s-a tratat, deoarece se accentueaza edemul iritat.
 • Pe zonele cu o intensitate hormonala crescuta (zona fetei, sanilor, linia alba), nu se poate garanta disparitia definitiva a firelor de par (pe tot parcursul vietii).

Testimoniale

 • "Faptul ca am scapat de grija epilatului pentru mine este o realizare si cea mai buna investitie pe care al facut-o in corpul meu. Am oferit increderea mea celor mai buni si am ramas uimita de acuratetea cu care s-a desfasurat fiecare etapa exact asa cum mi-a spus Catalina ca se va intampla. 
  Multumesc ca m-ati dus la urmatoul nivel de incredere in mine!"
  Alina M
  Bucuresti
 • "Nu mai credeam atat de mult in aceasta procedura, pentru ca am mai incercat o metoda care nu a dat rezultate, insa, la recomandarea unei prietene m-am lasat pe mainile blande ale Dianei. 
  Am avut cea mai frumoasa si eficienta experienta pe care mi-o puteam dori si mi-am facut o noua prietena in sepcialistul care m-a scapat de par cu toata priceperea ei. 
  Diana, esti cea mai tare!"
  Alexandra R
  Bucuresti
 • "Am ales sa fac naveta la Bucuresti pentru sedintele mele de epilare definitiva pentru ca ma intereseaza atat rezultatul cat si siguranta mea. 
  Am avut norocul sa cunosc cea mai draguta specialista, care m-a facut sa ma simt in largul meu si sa uit ce complexele corpului meu. 
  Rezultatele au fost incredibile chiar de la prima sedinta, iar asta mi-a oferit si mai multa motivatie sa ma tin de sedintele de epilare pana la final. 
  A disparut si parul si foliculita iar eu sunt super fericita ca am ales The Lash Room Beauty."
  Carina B.
  Pitesti

Rezultate

Zona barbiei • hirsutism
Inghinal total la final de tratament
Zona axilei
phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram