PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Extensii gene fir cu fir

Cu rabdare si consecventa, specialistii The Lash Room pastreaza traditia tehnicii fir cu fir, realizata cu maxima precizie, astfel incat rezultatul purtat sa fie unul confortabil si de lunga durata, dar sa si protejeze setul de gene naturale.

Nu ne-am lasat ispitite de promisiunea unor tehnici rapide, care incarca geana pana in punctul in care aceasta va cadea sub greutate, sau care creeaza seturi neunifome, cu goluri si smocuri adunate, pentru ca inainte de confortul si viteza specialistului am plasat interesul clientei si, deaceea ne aflam printre favoritii pietei de 8 ani, fara sa promovam in mod special acest lucru, ci pur si simplu deoarece clientele educate din punct de vedere estetic aleg calitatea.

Extensiile de buna calitate sunt confectionate dintr-un material special creat pentru a respecta rigorile de greutate suportat de geana naturala si pentru a oferi flexibilitatea necesara unei purtari de lunga durata. Materialul din care sunt confectionate extensiile este hipoalergic si prietenos cu zona ochilor, care este cunoscuta ca fiind o zona foarte sensibila.

Datorita unui ciclu natural, genele cresc si se regenereaza, asadar, extensiile aplicate cad impreuna cu genele naturale. Inlocuirea extensiilor cazute se face de catre stilist in cadrul unei proceduri numite intretinere.

Cel mai mare avantaj al extensiilor de gene fir cu fir - pe langa efectul natural – este faptul ca ramanem la modul de viata cu care ne-am obisnuit:

  • putem face sport
  • putem innota
  • ochii vor fi intotdeauna conturati

Prin schimbarea formei genelor putem modifica dramatic intreaga infatisare. De aceea specialistii in domeniu au inventat tehnica perfecta cu ajutorul careia puteti obtine gene mai lungi, mai bogate, mai curbate.

Hollywood ul a dat startul in domeniul extensiilor de gene fir cu fir, vedetele fiind fermecate de acestea, si purtandu-le cu mandrie atat pe covorul rosu, cat si in viata de zi cu zi. Astfel, extensiile de gene fir cu fir, sunt in topul metodelor de infrumusetare din toata lumea.

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram