Indepartare Tatuaje Tehnologie Laser

Cum stii daca ai nevoie de laser dupa o micropigmentare mai veche?

  • Daca ai mai mult de 4-5 ani de la ultima procedura si pigmentul este inca foarte vizibil
  • Daca coditele tatuajului tau se alungesc mult in jos
  • Daca sprancenele sunt apropiate si pigmentul este inca destul de vizibil in partea din fata
  • Daca tatuajul tau a capatat un ton deranjant de gri-albastrui sau rosu-portocaliu
  • Daca ai un tatuaj vechi intens si iti doresti o tehnica mai naturala
  • Daca tatuajul tau vechi este arcuit mult in afara zonei cu par
  • Daca ai avut parte de mai multe corectii si ti se pare ca ajungi din rau in mai rau, sau nu reusesti sa atingi standardul la care visezi

Eliminarea tatuajelor cu laser este o procedură interesantă atât pentru pacienți, cât și pentru practicieni, dar puțini oameni înțeleg știința din spatele procedurii. Aceasta introducere în fizica eliminării tatuajelor cu laser este menita sa explice de ce îndepărtarea tatuajelor cu laser este cea mai eficientă opțiune pentru cerneala nedorită.

În timpul unei proceduri de îndepărtare a tatuajelor cu laser, practicantul ghidează un laser peste zona tatuajului. Spre deosebire de un indicator cu laser care produce un fascicul continuu de lumină, laserele pentru îndepărtarea tatuajelor produc impulsuri de energie luminoasă.
Fiecare puls de energie pătrunde în piele și este absorbit de cerneala tatuajului. Pe măsură ce particulele de cerneală pentru tatuaj absorb energia, acestea se încălzesc și apoi se sfărâmă în fragmente mici. Apoi, în săptămânile următoare tratamentului, sistemul imunitar al corpului îndepărtează particulele de cerneală de tatuaj, luminând aspectul tatuajului. Fiecare tratament laser descompune din ce în ce mai mult din cerneala tatuajului până când nu mai rămâne niciunul.

Intre sedintele de tratament este necesar sa treaca un interval de 45 de zile, iar intre ultima sedinta de laser si o noua procedura de retatuare minim 60 de zile. Laserul ND YAG Skinart, utilizat pentru indepartarea tatuajelor nedorite de la nivelul fetei si al corpului, actioneaza cu succes pe toate culorile, respectiv verde, albastru, rosu. Durata impulsului este de doar 2 nanosecunde, ceea ce face ca aparatul sa fie de 4 ori mai rapid si eficient decat alte aparate laser comune.

Pulsul mai scurt distruge particulele mai fine și astfel permite celulelor imune să le elimine mai ușor. Bazat pe 2 lungimi de unda ale laserului Nd YAG, acesta furnizeaza pulsurile de energie in nanosecunde. Acest mod de actiune este superior celorlalte sisteme de indepartare a tatuajelor.

Livrarea impulsurilor laser in nanosecunde asigura un numar redus de sedinte ale tratamentului de eliminare a tatuajelor, recuperare rapida si fara risc de leziune sau de aparitie a cicatricilor post-tratament.

Aparatul este extrem de eficient pentru diferite tipuri de piele și încorporează cea mai recentă tehnologie de îndepărtare a pigmentului, în același timp, fără influență dură asupra pielii, perfectă pentru tratarea unei game largi de probleme ale pielii.

Realizează fara riscuri, diverse tratamente pentru îndepărtarea tatuajelor cum ar fi îndepărtarea tatuajelor pentru sprancene, buze, eyeliner, cat si a celor corporale. Pot fi necesare intre 1 si 6 sedinte pentru inddpartarea tatuajelor la ochi si sprancene, in functie de fiecare caz.

Numarul sedintelor de tratament necesare pentru indepartarea totala a unui tatuaj depinde de mai multi factori, iar acestia sunt prezentati dupa cum urmeaza pentru ca dumneavoastra sa intelegeti diferentele majore intre pacienti, si imposibilitatea in care ne aflam ca si practicieni, de a estima numarul de sedinte necesar pentru fiecare caz particular.

TIPUL DE PIELE

FACTORUL 1

Dacă aveți de tratat o piele deschisa la culoare, beneficiile vor fi mai rapide, și va fi nevoie de cel mai mic numar de tratamente.

Pacienții cu tonuri mai întunecate ale pielii trebuie tratați mai atent si trebuie tinut cont de faptul ca cu cat este pielea mai inchisa, cu atat o parte mai mare de energie laser este absorbita de melanina proprie, ramanand o cantitate mai mica de absorbit de catre pigmentul nedorit.

Prin urmare, sunt necesare mai multe vizite pentru cele mai bune rezultate de eliminare a tatuajelor.

AMPLASAREA TATUAJULUI PE CORP

FACTOR 2

Localizarea cernelii pe corp este un factor crucial.
Zonele de pe corp care răspund cel mai bine sunt pieptul, gâtul și brațele superioare.
De ce contează atât de mult?
Acestea sunt părțile corpului care primesc cel mai mult flux de sânge.

CULOAREA PIGMENTULUI

FACTOR 3

Culoarea cernelii din tatuaj este un factor major in calcularea tratamentelor de îndepărtare a tatuajelor.
Culorile mai închise răspund întotdeauna cel mai bine, în special cerneala neagră și roșu.

CANTITATEA SI DENSITATEA PIGMENTULUI, ARTIST AMATOR/PRO

FACTOR 4

Cantitatea de saturație din cerneală va avea un impact asupra numarului de sedinte necesar pentru extractia totala a cernelii.
Tatuajele vibrante și dense absorb fasciculul laser mult mai mult decât un tatuaj umbrit, cu densitate mică.
Densitatea mai mare de cerneală trebuie tratată mai mult, necesitând astfel mai multe tratamente.
Un tatuaj profesional va necesita mai multe tratamente decât unul de casă / amator.
Artistii de tatuaje injectează cerneala mult mai adânc în derm, cu o mână mult mai grea, pentru a produce opere de artă vibrante și puternic saturate. Calitatea cernelii este, de asemenea, mult mai mare.
Tatuajele de amatori sunt mult mai ușor de tratat, din motivele exact opuse. Cerneala se fixează mai sus pe piele, iar calitatea este scăzută.

CICATRIZAREA SI MODIFICARI ALE TESUTULUI

FACTOR 5

Procesul de tatuare poate provoca uneori cicatrici și modificari de țesut. Totul depinde de cât de agresiv a fost artistul când a injectat cerneala. Tatuajele care au cicatrici sau modificări ale țesuturilor pot necesita mai mule sedinte pentru a fi indepartate.

STRATURI SI ACOPERIRI

FACTOR 6

O acoperire este definită ca un tatuaj efectuat deasupra altuia pentru acoprire sau corectie.
Multi clienti care au avut regrete au parcurs această cale înainte de a lua în considerare chiar eliminarea laserului.
Aceste cazuri sunt adesea foarte puternic dense și saturate.
Acest lucru se datorează faptului că noul tatuaj de acoperire trebuie să aibă dimensiuni mai mari pentru a o acoperi un tatuaj mai vechi.
Tatuajul mai nou conține, de asemenea, de două ori cantitatea de cerneală pentru a ascunde în mod eficient pe cel preexistent.
In aceste cazuri sunt necesare mai multe tratamente pentru îndepărtarea tatuajelor. Totul se reduce la cel mai important factor absolut - densitatea cernelii.

THE LASH ROOM

Programari:
0752135722
Program:
Lu-Vi: 09.00 - 20.00, Du: inchis
phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram