PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Laminare gene

Frumusetea naturala ramane in trend.

Curbarea genelor cu tratamentul Elleebana One Shot Lash Lift este tratamentul preferat al pasionatelor de laminare, deoarece este foarte rapid si ofera o curbare frumoasa si de durata.

Laminarea este un tratament de curbare a genelor naturale, care vine cu nenumarate beneficii, atat pentru sanatatea genelor, le ofera un boost de crestere si le pune in valoare prin ingrosare si stralucire!

Pe langa beneficiile estetice, te alegi si cu un tratament de vitaminizare cu keratina si uleiuri esentiale, la finalul tratamentului.

Laminarea in sine este un procedeu care presupune trei mari efecte principale asupra genelor naturale, si anume CURBARE, ÎNGROȘARE , ORDONARE si COLORARE.

Efectul poate fi potentat si pus in valoare de mascara in timpul machiajului zilnic.

Iata care este procesul care are loc in urma laminarii.

Degresantul special curata reziduurile uleioase si pregătește geana pentru a putea fi procesata de soluțiile care urmeaza sa fie aplicate.

Alegerea bigudiului se face in functie de lungimea genelor naturale, dar si de efectul dorit (foarte curbat sau discret curbat).

Primul pas este cel de deschidere a cuticulei firului de par, astfel permițându se introducerea soluției de fixare.

Al doilea pas este cel de fixare a genelor (curbarea propriu zisa), si se realizeaza datorita faptului ca solutia de fixare pătrunde adanc in interiorul firului de par, lucru datorat acțiunii primului pas mentionat anterior si anume deschiderea cuticulei.

Vopsirea genelor este opțională si se face in functie de dorinta clientei sau de culoarea genelor naturale, dar este recomandabil pentru un efect complet al laminarii.

Ultimul pas, si cel mai important este cel de vitaminizare si hidratare prin introducerea de keratina hidroizolata, vitamine, uleiuri si agenți de crestere in cuticula firului de par.

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram