PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Laminare Sprancene

Vopsirea si laminarea sprancenelor fac parte din ritualul de ingrijire a sanatatii si intretinere a unei directii corecte de crestere a sprancenelor invidiate de toata lumea.

Da, aceste servicii se pot realiza in siguranta fara sa risti pierderea sau degradarea firelor de par din spranceana! Laminarea sprancenelor este o metoda de tratament care ordoneaza firele de par in directia dorita si le disciplineaza, pentru ca tu sa beneficienzi de un aspect ingrijit.

Dupa ce firele sunt fixate ele sunt tratate cu uleiuri esentiale si vitaminizate pentru a nu suferi din cauza procesarii, ba chiar se bucura de un plus de stralucire si de sanatate!

Laminarea este si ea un serviciu de infrumusetare care este supus contradictiilor, intrucat, fiecare specialist are gustul propriu pentru pieptanarea si asezarea firelor si propriul talent la asta.

Eu agreez o spranceana moderata, ordonata, si uneori, cand plantatia este jucausa, putin rebela. Rebeliunea firelor da un aspect tanar chipului si ofera densitate, insa se face controlat, pentru a evita un aspect dramatic de zburlire.

Laminarea se poate face atat pe sprancenele naturale, cat si pe sprancenele micropigmentate.

Laminarea sprancenelor este realizata in clinica The Lash Room cu produsele Elleebana, unele dintre cele mai iubite sisteme de laminare din lume, produse in Australia.

Atentie, nu toate produsele de laminare a sprancenelor sunt prietenoase cu firul de par.

Elleebana este singurul sistem din lume care are la baza un chimist cosmetic care a exclus TGA si bromatul de sodiu din substantele cu care se tratateaza firul de par in timpul laminarii, si care sunt agresive, il usuca si ii rup legaturile de keratina.

Noi l-am ales sa ne asiguram ca iti oferim cel mai inalt standard de calitate!

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram