PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Micropigmentare Sprancene Powder

Un element esential, care iti completeaza aspectul chipului il reprezinta sprancenele.

Acestea iti pot armoniza si complimenta trasaturile, insa, in egala masura te pot dezavantaja foarte tare, daca nu sunt stilizate corect si armonios.
Daca ai ajuns la concluzia ca ca propriile sprancene sunt dusmanul stylingului tau zilnic, este timpul sa apelezi la ajutor specializat.

TEHNICA POWDER REUSESTE SA INDEPLINEASCA O GAMA LARGA DE DORINTE APARENT CONTRARE. DEFINESTE SPRANCEANA, OFERINDU-I O FORMA FRUMOASA, SI IN ACELASI TIMP POATE OFERI O ILUZIE FOARTE BUNA DE NATURALETE, DEOARECE CONTURUL FORMEI NU ESTE UNUL FOARTE CLAR, BA CHIAR ESTE USOR BLURAT SI DIFUZ.

Si din punct de vedere al tehnicianului, tehnica powder are avantaje majore.
Ne bucuram de flexibilitatea acestei tehnici, prin capacitatea foarte buna de adaptate la diferite gusturi si stiluri.
Avand un control absolut al saturatiei pigmentului, stilistul stabileste, in functie de nevoile si cerintele clientei, daca este cazul sa creeze o spranceana mai discreta, sau una mai puternic evidentiata. Degrade-ul din capul sprancenei disimuleaza foarte frumos ideea de fard aplicat profesional.

Pentru a defini forma, stilistul aplica cu delicatete trucuri care il conduc catre un joc de umbre cat mai lin si spectaculos. Tehnica powder este recomandata pentru o gama larga de tipuri de ten. Se muleaza foarte frumos chiar si pe tipul de ten gras, care este un ten problematic in general, datorita faptului ca difuzeaza pigmentul. Tehnica powder este potrivita pentru acest tip de ten, deoarece ea se caracterizeaza de la sine prin extremitati difuze.

Micropigmentarea powder este o tehnica de ultima generatie, aplicata sprancenelor, care da rezultate  foarte naturale si care are avantajul de a se vindeca foarte frumos si armonios.In linii largi are acelasi principiu ca toate tehncile de pigmentare: se introduce intracutanat un pigment de origine organica.

Acesta se metabolizeaza in proportie completa in aproximativ doi ani, adica, efectiv se sterge treptat pana la disparitia completa. Aceasta tehnica este foarte flexibila si ne ofera posibilitatea de a adapta foarte usor sprancenele la dorintele si la personalitatea clientei. Pot fi in egala masura discrete si naturale, insa pot fi si din cele mai indraznete si conturate. Acest lucru este posibil datorita modalitatii in care se aplica tehnica, prin stratificare de pigment. Ca sa obtinem un rezultat mai natural adaugam mai putine straturi de pigment. Din acest punct de vedere, este o tehnica foarte flexibila.

Tehnica powder este caracterizata de degardeul de culoare din partea din fata a sprancenei. Aceasta este o zona care in mod natural atrage lumina si este mai deschisa si in spranceana naturala. Noi nu facem altceva decat sa cream iluzia aceea de degrade pe care a sugerat-o natura. Avand un control absolut al saturatiei pigmentului, stilistul stabileste, in functie de nevoile si cerintele clientei, daca este cazul sa adapteze o spranceana mai discreta, sau una mai puternic evidentiata. Tehnica powder are si avantajul de a putea corecta cu foarte mare succes, tatuajele vechi, gresit realizate, sau rezidurile de culoare rosiatica ramase tot in urma unor tatuaje vechi.
Este recomandata in toate situatiile in care recomandam micropigmentare, deci tuturor clientelor carora sanatatea si calitatea tenului le permite sa beneficieze de dermopigmentare. Rezultatul este unul putin mai riscant in cazul persoanelor care sufera de anumite conditii ale tenului, de tipul: cuperozei, acneei active sau dermatitelor.Daca iti doresti o procedura de dermopigmentare, tehnica powder ar putea fi alegerea ideala pentru tine!

Tehnica in sine presupune intepaturi usoare, deci ar putea fi dureroasa pentru anumite persoane, insa, pentru a inlatura orice disconfort, noi folosim doua tipuri de anestezic, o crema aplicata inaintea procedruii si un ser care se aplica de cate ori este nevoie, intraprocedura.

Se folosesc pigmenti organici, de inalta calitate, produsi in Olanda si Italia conformi cu strictele standarde si rigori europene. Gamele de pigmenti folosita este Xtreme Ombre by Ecuri si Clinita. Se introduc in piele cu unul dintre cele mai performante aparate de dermopigmentare, de productie americana si cu ac steril.

Intervalul de recuperare variaza, in general, de la 5 la 10 zile, in functie de organismul clientei. Se recomanda un protocol de ingrijire pe care il vei afla in ziua procedruii.
Rezultatul micropigmentarii se mentine intre un an si doi ani si jumatate. Aceasta variantie depinde strict de modul in care fircare organism in parte metabolizeaza pigmentul si de calitatea pielii.

Retusul se face la interval de 45-60 de zile de la procedura initiala.Retusul este facultativ, fiind necesar in mai putin de 20% din situatii. Clienta decide daca retusul este necesar, observand daca dupa vindecare a ramas cu goluri sau asimetrii vizibile care pot aparea datorita particularitatilor fiecarui organism, si in nici un caz nu sunt din vina tehnicianului.
Nota:Inaintea fiecarei proceduri de micropigmentare folosim anestezic local pe baza de lidocaina pentru persoanele care nu anunta o posibila alergie la aceasta substanta.

Timpul de asteptate pentru actiunea anestezicului local este de aproximativ 20-30 min inaintea fiecarei proceduri, timp in care sunteti invitata sa cititi si sa completati un formular de consimtamant pre procedura.

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram