PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Retusul Micropigmentarii

Retusul Micropigmentarii efectuate doar in Clinica TheLash Room

Micropigmentarea implica inserarea unui pigment organic in stratul superficial al dermului. In momentul in care se afla in piele, pigmentul interactioneaza cu substantele din organismul nostru. Fiecare individ este diferit fata de altul, iar chimia organismului fiecaruia dintre noi intra in contact cu pigmentul, producandu-se fenomene diferite. Fiecare organism metabolizeaza pigmentul in mod distinct.

Avand in vedere acest lucru, pigmentul poate fi retinut in proportie mai mare sau mai mica, iar pe anumite zone poate fi necesar sa intervenim ulterior.

Deasemenea, protocolul de ingrijire este foarte important pentru rezultatul final. In functie de felul in care respectam regulile de ingrijire, pigmentarea se retine mai fidel, sau mai slab.

Retusul se efectueaza la interval de aproximativ de 45-60 de zile de la procedura initiala, niciodata mai tarziu de 60 de zile.

Orice procedura solicitata mai tarziu fata de intervalul de 60 de zile incepand din ziua procedurii initiale, are caracter de procedura noua, si se reia procesul de tarifare initial, respectiv achitarea procedurii de Micropigmentare Sprancene.

Mentionam faptul ca necesitatea retusului nu depinde de munca specialistului, ci de particularitatile tenului si de chimia fiecarui organism in contact cu pigmentul adaugat combinat cu respectarea regulilor post-procedura.

Retusul nu este obligatoriu, insa poate fi necesar.

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram