PROGRAMARI LA TELEFON 0752135722

Stilizarea Sprancenelor

Cand natura a facut treaba buna si reusim sa ne abtinem de la pensat si tuns excesiv, nu este necesar sa mai intervenim cu micropigmentare pentru ca aspectul sa fie unul armonios si sofisticat.
Este suficient un pensat realizat cu atentie si simt de raspundere, fara sa amputam din densitatea sprancenelor si fara sa realizam forme nefiresti.

Acesta se face in funcție de plantația sprâncenelor clientei și obiectivele de frumusețe stabilite de comun acord pe termen lung.
Tehnicianul va explica de ce face anumite alegeri legate de forma, de ce este necesar sa aveti rabdare cu cresterea unor fire noi pe anuminte zone si ce puteti obtine in timp prin respectarea acestui proces.
De asemenea, daca este necesar, va propune un pachet de stilizare care sa contina vopsirea sprancenelor cu henna sau cu vopsea clasica in functie de dorinta de a obtine un efect fardat sau nu, dupa caz.
La finalul procedurii, stilistul va va consilia in legatura cu produsele de ingrijire acasa a sprancenelor si de intretinere a formei din machiaj.

phone-handsetclockchevron-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram